Hoppa till sidans innehåll

Med anledning av Covid-19.

13 MAR 2020 17:39
Med anledning av spridningen av virussjukdomen Covid-19 så kanske ni undrar hur skytteföreningen resonerar.
  • Skapad: 13 MAR 2020 17:39

Vi tror sannolikt att alla människor följer med i media och särskilt bevakar trovärdiga källor såsom våra myndigheters och kommuners officiella hemsidor och den information som finns där. Vidare har ju Folkhälsomyndigheten relevant information.

För skytteföreningens del gäller i dagsläget att våra planerade aktiviteter i Parkskolan för både unga och gamla fortsätter som planerat. Det vi dock vill trycka på är att vi behöver gemensamt ta ansvar för att förhindra spridningen av viruset precis som myndigheterna också ber oss att göra.

 

Här de tre viktigaste åtgärderna som gäller att följa:

-       Håll en hög handhygien, tvätta händerna noga i minst 30 sekunder.

-       Ska du hosta eller nysa, gör det i armvecket.

-       Känner du dig lite krasslig, chansa inte, stanna hemma. Inte bara från skolan eller arbetet utan även från fritidsaktiviteterna.

 Vidare har Svenska Skyttesportförbundet gått ut med rekommendationer om att tävlingar utanför egen förening ska ställas in eller skjutas upp. För er som tänk delta i tävlingar framöver ombeds ni följa respektive arrangörers informationskanaler. Bland annat är Grand Final i luftgevär inställt. Här kommer också aktuella skyttar och ungdomar att få information från våra ledare för respektive grenar.

 

Skribent: Ulf Ingmansson
Epost: This is a mailto link

Stöd Bromma-Solna Skytteförening

Banner för SVEA 140x140

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Bromma-Solna Skf genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

Postadress:
Bromma-Solna SkF - Skyttesport
Mikael Nilsson, Näckrosvägen 28, Lgh 1002
16937 Solna

Kontakt:
Tel: 0843746724
E-post: This is a mailto link

Se all info