Hoppa till sidans innehåll

Inställda aktiviteter!

18 MAR 2020 18:58
Föreningen skjuter årsmötet på framtiden samt avslutar luftgevärssäsongen!
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 18:58

Senaste veckans utveckling gör att styrelsen har fattat följande beslut med anledning av att spridningen av virussjukdomen Covid-19 ska minimeras.

 

  • Föreningens årsmöte, som var planerat till på söndag den 22 mars, skjuts upp på obestämd tid. Handlingarna ligger ute på hemsidan. Av den anledningen har vi beslutat att för ny tid för årsmöte kommer styrelsen att kalla senast 10 dagar före. Det var ju meningen att vi skulle ha prisutdelningar för allehanda tävlingar, också det kommer vi att ha när årsmötet väl genomförs.

  • Resterande planerade träningsaktiviteter i Parkskolan ställs in. Det innebär att inget öppethållande finns på måndagar, tisdagar eller torsdagar från och med imorgon torsdag den 19 mars. Detta får konsekvensen att planerade klubbmästerskap kommer att genomföras under höstsäsongen. Vi är ledsna för detta men välkomnar alla barn och ungdomar tillbaka i luftgevärshallen till höstterminen.

  • För 50-metersskyttet på Grimsta gäller dock fortfarande start enligt plan.

 Har ni frågor eller funderingar angående ovanstående hör ni av er till respektive grenledare eller undertecknad. 

Skribent: Ulf Ingmansson
Epost: This is a mailto link

Stöd Bromma-Solna Skytteförening

Banner för SVEA 140x140

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Bromma-Solna Skf genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

Postadress:
Bromma-Solna SkF - Skyttesport
Mikael Nilsson, Näckrosvägen 28, Lgh 1002
16937 Solna

Kontakt:
Tel: 0843746724
E-post: This is a mailto link

Se all info