Hoppa till sidans innehåll

Höstens Luftgevärsskytte drar igång!

12 SEP 2022 21:21
Måndag den 26:e september inleder vi höstens luftgevärsskytte vid Parkskolan.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2022 21:21

Nu startar Bromma-Solna Skytteförenings luftgevärssäsong!
Måndag den 26:e september drar vi igång luftgevärsskyttet för ungdomar igen vid Parkskolan i Solna. Ambitionen är att fortsätta med samma rutin som förra säsongen vilket innebär att vi skjuter i tre skjutlag. Tiderna för dessa skjutlag kommer även denna säsong att vara kl 16:50, 17:50 och 18:50.
Nytt för hösten är att Ulf Magnusson inte längre håller ihop administrationen med anmälningar och information om träningar och tävling. Detta har tagits över av Mats Gustafsson vilket också innebär att vi har en ny mejladress att använda för anmälan och frågor.
Är ni intresserade av att delta vid höstens första luftgevärsskytte i Parkskolan så sker anmälan till mejladressen nedan. Glöm inte bort att ange i vilket skjutlag ni önskar delta. Även frågor och funderingar kring luftgevärsskyttet går bra att ställa via samma adress.
This is a mailto link
/Mats Gustafsson
Skribent: Mats Gustafsson
E-post: This is a mailto link

Stöd Bromma-Solna Skytteförening

 

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Bromma-Solna Skf genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

Postadress:
Bromma-Solna SkF - Skyttesport
Mikael Nilsson, Näckrosvägen 28, Lgh 1002
16937 Solna

Kontakt:
Tel: 0843746724
E-post: skytte@bromma-solnas...

Se all info