Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
26 februari 2014 15:37 av Naqi

Medlemskap hos skjutbana

Jag är ny i detta hobby:n och har precis tagit jägarexamen men vet inte hur ska jag bli medlem hos en skytteförening i Stockholm för att kunna träna skjuta med mitt vapen.
jag uppskattar om någon hjälper till med mitt ärende.
MVH
Naqi

19 april 2012 09:50 av Sussi/Johanna

TACK!!!!!

Hej Bromma-Solna. Johanna vill vekligen tacka för presenten hon fick för att tagit hem SM-guldet. Hon e jätte glad./Sussi

16 december 2011 23:49 av Maria Hertzberg

Tiden går

Av en tillfällighet, nej, inte riktigt, mer pga ett julbrev i mejlboxen, hittar jag denna mycket eminenta hemsida. Väldigt informativ och intressant för en som missat litet av det senaste.
Uppvuxen i sportskyttevärlden så kommer det nog alltid att finnas en liten bit i hjärtat reserverad just för denna nya konstellation, dvs Bromma-Solna. Önskar alla kända och okända skyttar, aktiva och mindre aktiva, supportrar och andra intressenter, en riktigt God Jul och ett lyckosamt Gott Nytt År!

8 juni 2010 10:35 av claes norrgård

hemsida

hemsidan är utmärkt

18 april 2010 22:21 av Anders Lennartsson

Heja!

Jag testar om inläggsfunktionen fungerar.

Stöd Bromma-Solna Skytteförening

 

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Bromma-Solna Skf genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

Postadress:
Bromma-Solna SkF - Skyttesport
Mikael Nilsson, Näckrosvägen 28, Lgh 1002
16937 Solna

Kontakt:
Tel: 0843746724
E-post: skytte@bromma-solnas...

Se all info