Hoppa till sidans innehåll

Nationella luftgevärs-SM stående

02 NOV 2019 11:09
Botkyrkajunioren Ninosca Olivares tog silvret i öppna SM!
  • Uppdaterad: 02 NOV 2019 11:09

Jacob, som sköt bäst av våra skyttar, kom på plats 29 i JSM med sina 384 poäng.

Hur det gick i JSM-finalen är oklart. Virsbo/Fagersta har inte publicerat något finalresultat. Det har visserligen Umeå/Vindeln gjort, men de resultaten är ointressanta eftersom bästa skytt där inte ens kvalificerat sig för final om de skjutit i Fagersta. Botkyrkaskyttarna Rozhan Jalalian och Ninosca Olivares var på plats två och tre inför finalen.

I juniorlagtävlingen vann Botkyrka, trots "fel" lag; Rozhan och Lovisa Bjare. Vårt lag (Jacob och Tobias) kom på plats åtta. 

Distriktslaget (med de tre Botkyrka-skyttarna) kom på andra plats.

I öppna SM slog Ninosca Olivares till med ett silver, endast slagen av Lotten Johansson. Ramselefors, (som ju sköt i Vindeln och därför saknas på bilden ovan). Trea kom Ludwig Wässman, Björksta.

Resultaten för våra skyttar i öppna SM: Jacob 381, Mathilda 380 och Tobias 375. Jacobs resultat räcker till en drygt 50:e plats. I föreningslagtävlingen kom vårt lag (Jacob och Mathilda) på plats 14. Stockholm hade tydligen inte anmält distriktslag.

Resultat

---

Kl 11.54 Ingen final för våra juniorer. Jacob var bäst med 384, Mathilda sköt 383 och Tobias 375.

---

Kl 11.11 Tredje skjutlaget pågår, med vår förenings tre deltagare som skjuter i juniorklassen. I sista skjutlaget kommer de även att skjuta som seniorer.

Efter två skjutlag är det dubbelt Botkyrka i topp i juniorklassen i Fagersta. Rozhan Jalalian sköt 395 och Ninosca Olivares 394.
---

Nationella luftgevärs-SM avgörs i helgen på två orter, Fagersta och Umeå. I dag är det ståskytte (juniorer, seniorer och veteraner). Imorgon är det sittande (seniorer och veteraner).

Programmet är 40 skott heltal för ståendeskyttarna. Final för de tio bästa (och lika resultat) per klass och ort. Finalen är 10 decimalmarkerade skott 

Följ tävlingen live

Fagersta

Umeå

AC-skytte.com finns alla länkar

Skribent: Kenneth Hagenstam
Epost: This is a mailto link

Stöd Bromma-Solna Skytteförening

Banner för SVEA 140x140

Du som spelar på Svenska spel kan enkelt stödja Bromma-Solna Skf genom att ange oss som den förening du vill stödja. Klicka på bilden ovan och anmäl dig eller säg till i spelbutiken nästa gång du spelar.

Postadress:
Bromma-Solna SkF - Skyttesport
Mikael Nilsson, Näckrosvägen 28, Lgh 1002
16937 Solna

Kontakt:
Tel: 0843746724
E-post: This is a mailto link

Se all info